Derbi Biletleri Karaborsaya Düştü! Araba Parası İstiyorlar

Milyonlarca taraftarın beklediği Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Lig’in dev derbi maçının bilet fiyatları 1300 TL ile 30 bin TL arasında değişiyordu. Ancak karaborsada bilet fiyatlarının inanılmaz seviyelere çıkması taraftarları şoke etti. Bir karaborsa sitesinde derbi biletlerinin 750 bin TL’den satışa sunulduğunu görenler gözlerine inanamadı.

Kritik Derbi Maçı

Süper Lig’in 37. haftasında, lider Galatasaray ile en yakın takipçisi Fenerbahçe, sezonun en kritik maçında karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde 19 Mayıs Pazar akşamı saat 19.00’da oynanacak olan bu önemli müsabaka için biletler, sarı-kırmızılı takım tarafından 1300 TL ile 30 bin TL arasında satışa sunuldu. Çarşamba günü öncelikli olarak satışa çıkan biletler, perşembe günü genel satışa açıldı.

Karaborsada Fiyatlar Uçtu

Bilet fiyatlarının resmi olarak 30 bin TL’yi geçmediği bu derbi için, karaborsada fiyatlar astronomik rakamlara ulaştı. Bir karaborsa sitesinde derbi biletleri 750 bin TL’den satışa sunulunca sosyal medya kullanıcıları duruma büyük tepki gösterdi. Sosyal medyada birçok taraftar, “Daire mi satıyorsun?”, “Sanırsın ev alıyoruz”, “Bu ekonomik şartlarda maç izlemek hayal oldu” gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdi.

Taraftarların Tepkileri

Taraftarlar, bu fahiş fiyatlara büyük tepki göstererek, durumu “rezalet” olarak nitelendirdi. Pek çok kişi, karaborsacıların bu tür uygulamalarıyla başa çıkılması gerektiğini belirtti ve yetkilileri önlem almaya çağırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x